Bergcamp - Fresh & Fruity - logo met vrouw

Pelargonium Fresh & Fruity®

Fresh & Fruity®, zoals de naam al suggereert, biedt een breed scala aan geurende geraniums die niet alleen frisheid beloven, maar ook een zintuiglijke reis door de natuurlijke geuren van citrus fruit en kruiden. Wij noemen Fresh & Fruity® ook wel de parfumplant.

Met een assortiment dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, biedt Fresh & Fruity® een veelzijdige toevoeging aan elke ruimte. Elke soort in onze collectie – Lemon, Orange, Apple, Melon, Cola, Choco en Munt – is als een ‘Parfum by nature’, doordrenkt met natuurlijke geuren die uw omgeving verlevendigen en verfrissen.

Bergcamp - fresh en fruity - Mix

“Perfume by Nature”

Geuren hebben een krachtig effect op mensen en kunnen diepgaande emoties en herinneringen oproepen. In het geval van Fresh & Fruity® geurende geraniums van Kwekerij Bergcamp, worden mensen ondergedompeld in een wereld van verfrissing en natuurlijke schoonheid. De frisse aroma’s van citrus, fruit en kruiden die deze geraniums verspreiden, hebben een verkwikkend effect op de geest en kunnen een gevoel van vreugde en vitaliteit opwekken. Bovendien kan het ervaren van deze geuren nostalgie en emoties oproepen die verbonden zijn met specifieke herinneringen.

Of u nu een vleugje citrus wilt toevoegen aan uw interieur of de zoete geur van chocolade in uw tuin wilt verspreiden. Laat u onderdompelen in de verfrissende geuren van de natuur met Fresh & Fruity, waar elke geranium een onvergetelijke ervaring belooft.

Fruity Lemon = Mosquito Fighter

 Fresh & Fruity® Lemon heeft een extra krachtige eigenschap: het houdt muggen op afstand, vandaar de bijnaam Mosquito Fighter. Met slechts een eenvoudige toevoeging van deze geurende geranium, kun je ontspannen avonden op het terras beleven zonder je zorgen te maken over muggenbeten. 

Raak de plant aan en vul je zomeravond met de verfrissende geur van citroen. Voor jou een aangename geur, voor de mug een reden om weg te blijven: een win-winsituati

 

Bergcamp - Fresh en Fruity - Mosquito Fighter
Bergcamp - Fresh en Fruity - Mosquito tray

Hoe verzorg ik Pelargonium Fresh & Fruity®

  • Deze plant doet het zowel binnen als buiten goed
  • Geef je geurplant water zodra de potgrond droog aanvoelt
  • Je plant doet het goed op zonnige en schaduwrijke plekken
  • Na aanraking van je Pelargonium is het geurende effect het grootst
  • Deze Fresh & Fruity® is niet geschikt voor consumptie
Bergcamp - fresh en fruity - touch en smell

Heb je een vraag over één van onze producten?
Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.