Campanula

Voor de afzet en marketing van onze campanula’s zijn we als één van de 15 kwekers aangesloten bij Telersvereniging Addenda. Addenda brengt via tuincentrum en bloemist planten op de markt van A-kwaliteit. Als één van de eerste kwekersvereniging in Nederland beschikken zij over een breed assortiment van Campanula, Hebe & Maori in verschillende verschijningsvormen. Kwekerij Bergcamp kweekt Campanula in potmaat 12 cm.

Ambella (4 kleuren)

Elke Campanula van Addenda heeft zijn eigen identiteit en verschijningsvorm. De Ambella is een vaste plant voor buiten maar doet het binnen ook uitstekend. Ze is compact en bolvormig en bloeit vanuit het hart naar de zijkanten. De bloemetjes zijn een verhaal apart. Kijk er eens goed naar. Ze zijn stervorming en lijken met hun lange hals op een klokje of een belletje. Vandaar hun naam Ambella®. Wij leveren de Campanula Ambella in de kleuren Intense Purple, Pink, White & Lavender.

  • Potmaat 12
  • Verkrijgbaar van week 7 tot week 34.
  • Belading 40 x 8 of 48 x 6 

Adansa (2 kleuren)

Dit is een wat breder type. Is de Ambella® regelmatig en rustig, dan is de Adansa® een wildebras die alle kanten uit groeit. Interessant om met die twee een gemengde border aan te leggen. Verveelt geen minuut! De Adansa® dankt haar naam aan het springerige karakter door die langere uitstaande ranken. Dat maakt haar ideaal voor speelse tuinen. Ze bloeit van buiten naar binnen, eerst de ranken, daarna vanuit het hart. De bloem is openstaand stervormig en heeft een korte hals.

  • Potmaat 12
  • Verkrijgbaar van week 7 tot week 34.
  • Belading 32 x 8 of 48 x 6 

Heb je een vraag over één van onze producten?
Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.