Pelargonium

Een echt traditioneel voorjaarsproduct is de Pelargonium, ook wel Geranium genoemd. Wij telen dit dankbare product al meer dan 40 jaar. Bergcamp focust zich op het telen van een plant met veel vertakkingen, in zowel de Zonale (staand) als de Peltatum (hangende) variant. Ons assortiment bestaat uit de beste soorten die op dit moment verkrijgbaar zijn. We selecteren onze soorten op basis van kleur, houdbaarheid, bladkleur en vertakking. Ieder jaar zijn de geraniums +/- beschikbaar vanaf week 14 tot de tweede week van juni.

25 rassen, waarvan 15 zonale en 10 peltatum.

  • In potmaat 10,5
  • Week 14 t/m 23

Zonale

Wie kennis maakt met de geranium, weet dat deze plant enorm geschikt is voor op het terras en balkon. Of het nu een warme of koude zomer is, de geranium zal rijkelijk bloeien. En dat vaak twee seizoenen lang! Bergcamp kweekt ongeveer 15 soorten zonale geraniums.

Peltatum

De Peltatum soorten zijn bij uitstek geschikt voor de bakken aan het balkon. Na verloop van tijd zullen de planten een prachtig bloemengordijn vormen. De Peltatum geranium (hangende) kweken wij in 10 verschillende soorten, waarvan er 4 enkelbloemig zijn en 6 dubbelbloemige soorten.

Heb je een vraag over één van onze producten?
Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.